Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

"sağlikli Beslenme Ve Hareketli Hayat Kurulu” İşbirliği Protokolü İmzalandi

27/05/2024 15:15:52 - 27/05/2024 15:15:52 - 66 Okunma

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz ile Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu” İşbirliği Protokolü imzalandı.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı altında illerde “İl Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulları” oluşturulmuş olup, Üniversitemiz de bu kurulun bir paydaşı olarak görev yapmaktadır. 2024-28 İl Eylem Planına göre 2024-2026 yılları arasındaki işbirliği kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında sağlıklı beslenme ve hareketlilik üzerine ortak faaliyetler yürütülecektir. Bu amaç doğrultusunda obeziteyle mücadelede Üniversitemizin kendi iç dinamiklerinden faydalanarak öğrenci ve personelimizin bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Protokol Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu temsilcisi Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK, Sağlık Bilimleri Fakültesi temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ece KULAKSIZ GÜNAYDI tarafından hazırlanmış; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serpil AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU arasında imzalanmıştır.

protokol

Facebook Twitter Google Plus
SAĞLIKLI BESLENME
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.