Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajları Hk.

04/01/2024 13:57:47 - 05/02/2024 13:57:47 - 21634 Okunma

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sonu İtibariyle Zorunlu Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine;

 

                 Staj Tarihleri

 

       Temmuz (20 gün)             08/07/2024 - 05/08/2024
        Ağustos (20 gün)             01/08/2024 - 28/08/2024
        Temmuz (40 gün)             08/07/2024 - 03/09/2024
 

 

Staj yapılacak kurum/kuruluşlara imzalatılan staj başvuru formlarının imzaları tamamlanmış son halini 03 Haziran 2024 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında elden veya kargoyla  Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir. Kargo yoluyla gönderilecek staj başvuru formlarıyla ilgili yaşanacak aksaklıklardan/gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu değildir. Bu tarihler dışında gönderilen formlar işleme alınmayacaktır.

 

  • Staj yapabileceğiniz kurum/kuruluşların nitelikleri ile ilgili bilgi için tıklayınız. Staj yeri, işleyişi ve prosedürü (yetkili imzaları, staj devam çizelgeleri, staj dosyasının doldurulması vs.) ile ilgili bilgiler için staj yönergesini okuyunuz. Stajların kapsam ve içerikleri ilgili diğer sorularınız için danışman öğretim elemanından bilgi alabilirsiniz. Danışman öğretim elemanlarının iletişim bilgileri için tıklayınız.

  • SGK İşe giriş ve çıkış bildirgeleri, staj kabul formlarının teslimi, staj dosyalarının ulaşıp ulaşmadığına dair bilgiler ve diğer tüm teknik konular için (288) 214 38 25 (5103) ve shmyo@klu.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz. (Başvuru formalarının teslim tarihi:03 Haziran 2024 - 14 Haziran 2024)

  • Uygun görülen kurum/kuruluşlarda staj yapacak öğrencilere staj yaptığı tarihler arasında iş kazası ve meslek hastalıkları sigortası (Normal prim sigortası değildir!)  Müdürlüğümüz tarafından yapılır. Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi’nin çıktısını e-devlet üzerinden alabilirsiniz. İşe giriş bildirgeniz Staja Başlama Tarihinizden 1 HAFTA öncesinde SGK' ya bildirilecek olup, bu tarihten sonra işe giriş bildirgenizi e-devlet üzerinden alabilirsiniz.  Bu tarihten önce SGK işe giriş bildirgeniz e-devlet üzerinde görünmeyecektir. (İşe Giriş Bildigesi nasıl alınır ? Tıklayınız.)

 

  • Tüm maillerin ortalama cevap süresi iş yoğunluğuna göre 1-3 iş günüdür. Lütfen tekrarlı (flood) şeklinde mail göndermeyiniz. Böyle durumlarda server mail adresinize ban/engel koyabilmekte ve bu sebeple daha sonraki maillerinizin bize ulaşmasında sorunlar yaşanmaktadır. Ortalama cevap süresini bekleyiniz.

  • Stajını tamamlayan öğrenciler staj dosyalarını staj bitiminden sonra 2 hafta içerisinde kargo veya elden Staj Program Koordinatörüne (Danışman Öğretim Elemanı) ulaştımalıları gerekmektedir. Mail üzerinden staj dosyası göndermeyiniz! (Staj Program Koordinatörlerinin odaları 2. 3. ve 4. kattadır.)

          20 İş Günü Staj Dosyası için tıklayınız.

        40 İş Günü Staj Dosyası için tıklayınız.

  • Staj Program Koordinatörü (Danışman Öğretim Elemanı)  tarafından teslim alınıp değerlendirilen staj dosyası, staj komisyonu tarafından karara bağlanır.  İlgili öğrencinin staj notu Başarılı (BL) veya Başarısız (BZ) olarak danışman öğretim elemanı tarafından OBS’ye işlenir.

  • Staj dosyasında eksiklik olması veya düzeltme istenmesi durumunda öğrenciye 2 hafta ek süre verilir. Eksik ve düzeltmelerle ilgili danışman öğretim elemanı ile iletişime geçilip bilgi alınması gerekir. Staj dosyalarının eksikliklerinden, dosyaların alım ve tekrar teslim sürecinden öğrenci sorumludur. Adres olarak diğer kişi ve/veya kurumlara gönderilen dosyalardan Müdürlüğümüz sorumlu değildir. Dosyaların gönderileceği adres:

Alıcı: Staj Program Koordinatörülüğü

Adres: Kırklareli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO/ Turist Mahallesi / Kavaklı / Merkez/ Kırklareli

 

Stajlarla ilgili sorularınızın cevabı için lütfen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu staj yönergesini okuyunuz. 

 

1. Zorunlu Staj Başvuru formu için tıklayınız(Mühürlü, imzalı).

2. İş yeri Staj Sözleşmesi 

* Zorunlu staj başvuru formu ve işyeri sözleşmesinin Teslim tarihi : 03 - 14 Haziran 2024 (4. Kat Staj Tahakkuk Birimi)

Zorunlu Staj ve İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigortası İle İlgili Resmi Yazı (Bu yazıyı staj yapacağınız kurum/kuruluşun sizden talep etmesi halinde kullanabilirsiniz. Bu yazıdan çıktı alıp staj tahakkuk birimine teslim etmenize gerek yoktur!)

 

Zorunlu Staj Başvuru formu için tıklayınız (Mühürsüz ve İmzasızdır) Staj yapılacak kurumun ıslak imzalı staj başvuru formu istemesi durumunda çıktı alıp, mühürletip imzalattıktan  sonra kullanabilirsiniz.

 

Tüm derslerini başarmış ve stajını (40 İş Günü) tamamlamış mezun durumdaki öğrenciler, Yönetim Kurulumuzun toplanma tarihine bağlı olarak 2-3 hafta içerisinde mezun edilir. Mezun edildikten hemen sonra mezuniyet belgenizi e-devlet üzerinden alabilirsiniz. Müdürlüğümüzden mezuniyet belgesini almak isteyen öğrencilerin yapması gereken hususlar için tıklayınız.

 

*Diplomalar mezuniyet tarihinizden itibaren 6 ile 12 ay içerisinde basılır.  

staj takvimi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.