Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerin "kitap Ve Kütüphanenin Önemi" Konulu Etkinliği

09/05/2017 15:11:39 - 09/05/2017 15:11:39 - 31219 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı 1. Sınıf gece ve gündüz grubu öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları “Kitap ve Kütüphanenin önemi” konulu etkinliği İl merkezinde bulunan Atatürk Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğimiz kapsamında okulda bulunan 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin tamamına sınıflarında, okulumuz öğrencileri tarafından “Kitap ve Kütüphanenin Önemi” konulu bir sunum gerçekleştirilmiş olup bu sunumun ardından okul bahçesinde yine bu 5 ve 6. Sınıf öğrencileri ile bir ders süresi boyunca kitap okuma faaliyeti yapılmıştır. Faaliyet sonunda öğrencilerimizin kendi elleriyle yaptıkları kitap ayraçları günün anısını temsilen tüm çocuklara dağıtılarak etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Etkinliğimiz okuldaki tüm öğrenciler ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilmiş olup tekrarının olması temennisiyle tamamlanmıştır.

Etkinliğimize, Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği öğrencilerinden olan ve aynı zamanda yayımlanmış 2 adet kitabı bulunan Filiz PULUÇ isimli öğrencimiz de katılmışlardır. Katılımlarından dolayı bu öğrencimize, Atatürk Ortaokulu yöneticilerine etkinliğimiz öncesi ve sürecinde bizlere sağladıkları kolaylıklara ve okul öğretmenlerinin derslerinden fedakârlık ederek bizlere zaman ayırdıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. 

Kitap ve Kütüphanenin Önemi

Facebook Twitter Google Plus
Kitap ve Kütüphanenin Önemi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.