Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
19/09/2024 16:14:21 - 04/09/2024 17:40:37 - 1057 Okunma

Ders kayıt klavuzu için tıklayınız.

Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Yatırma, Kayıt Yenileme ve Danışman Onayı işlemleri, 09-13 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak olup; Ders Kayıtlarını öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sistemi (internet) üzerinden kendileri yapacaklardır. Yeni kayıt olan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere; 1. sınıf, 2. sınıf ve artılı öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Dersler seçildikten sonra kesinleştir (Kontrol et-Kesinleştir) işleminin mutlaka yapılması gerekmektedir (kesinleştirme yapmamanız durumunda aktif öğrenci kaydınız olmayacaktır.) Onay işlemi sınıf danışmanlarınız tarafından yapılacaktır. Öğrenci bilgi sistemine öğrenci e-posta ve şifresiyle veya e-devlet aracılığıyla giriş yapabilirsiniz.

*Sınıf Danışman hocalarınızın bilgisine Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ulaşabilirisiniz.

*Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden ödemeleri gerekmektedir. (Normal öğretim öğrencisi olup, okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.) 02.07.2024 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Cumhurbaşkanı Kararı”nın 6 ncı maddesi: “Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken tekrar girdiği sınav sonucuna göre başka bir yükseköğretim kurumuna yerleşen öğrenciler, kayıt yaptıracakları yükseköğretim kurumuna ait katkı payı / öğrenim ücretine tabi olur.” hükmü gereği başka bir üniversiteye kayıtlı iken (açıköğretim programları dahil) tekrar girdiği sınav sonucuna göre Üniversitemize kayıt yaptıran ve halen okumakta olan öğrenciler ilgili katkı payı / öğrenim ücretini ödemek zorundadır.

*Katkı payı ve öğrenim ücretinizi Öğrenci Bilgi Sisteminden kontrol edebilirsiniz. (Genel İşlemler > Harç Bilgileri)

 

*ÖĞRENCİ HESABI OLUŞTURMA

Kluposta Öğrenci İşlemleri linkine tıkladıktan sonra adımları takip ederek e-posta ve şifrenizi alabilirsiniz.  Uzaktan eğitim derslerinize katılmak için bu gereklidir.

 

*TEAMS HESABI OLUŞTURMA

https://kluzem.klu.edu.tr/dosyalar/birimler/kluzem/dosyalar/dosya_ve_belgeler/teams/ogrenci/teams_ogrenci_genel_kullanim_rehberi.pdf

Üstteki linke tıklayarak gerekli adımları öğrenebilirsiniz.

shmyo ders kayıt

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.