11/06/2024 12:04:23 - 12/06/2024 12:04:23 - 336 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı tarafından “II. Yaşlı Bakımı Programı Eğitim Seminerleri ” düzenlendi.

11 Haziran 2024 Salı günü Kayalı Yerleşkesi 3. Merkezi Derslik Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşiresi Nazlı KARACA ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yaşlı Bakımı Teknikeri Hamza DEMİRBİLEK konuşmacı olarak katıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK ve Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI’nın düzenleyiciliğinde gerçekleşen seminerde; Yaşlı Bakımı Teknikeri Hamza DEMİRBİLEK, “Yoğun Bakım Sürecinde Yaşlı Bakımı Teknikerinin  Görev ve Sorumlulukları”, Hemşire Nazlı KARACA "Bası Yarası Bakımı ve Tedavi Yöntemleri" konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Etkinlik Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mümin Mehmet KOÇ tarafından katılımcılara ve düzenleyicilere teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

seminer

II. YAŞLI BAKIMI PROGRAMI EĞİTİM SEMİNERLERİ