Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yaz Stajları Hakkında

07/06/2021 13:19:17 - 07/06/2021 13:19:17 - 2991 Okunma

Yaz dönemi zorunlu staj başvuruları 25 Haziran 2021'e kadar devam edecektir. Bu doğrultuda sıkça sorulan sorulara cevap olarak;

- Mail ve posta ile başvuru formunuzu yollayabilirsiniz.

- Maile gönderilen evrakları 3 adet yollamanıza gerek yoktur. Biz çıktısını 3 adet almaktayız.

-Maillere ortalama 1-2 iş günü içinde dönüş yapılmaktadır.Bu zaman zarfında üstüste aynı maili yollamayınız.

- Mail yoluyla ulaşan evraklarınız eğer tam ise "Yaz stajı başvurunuz tamamlanmıştır." şeklinde cevap vermekteyiz. Yani staj başvurunuz uygun görülmüş olup 05/07/2021 tarihinde stajınıza başlayabilirsiniz. Başvuru süreci ile ilgili ayrıca bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

-  Maille dönüş yapmamızın yanı sıra staj başvuruları kabul edilen öğrenciler için 25 Haziran 2021 tarihinden sonra bir liste yayınlanacaktır. Bu listeden de başvuru durumunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.

- Staj yapacağınız kurum/kuruluşların nitelik içerik ve kapsam bakımından uygun olup olmadığını danışman hocalarınıza sorabilirsiniz.

- Staj yapmasına rağmen eksik staj günü kalan ve staj yapacak kurum/kuruluş bulamayan öğrencilerle ilgili yakın zamanda bir duyuru yapılacaktır. Web sayfamızı takip ediniz.

* Staj başvuru evrakları, staj kapsam ve içeriklerleri ile ilgili daha önce yaptığımız duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

dstaj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.