Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlari

10/09/2019 15:29:42 - 10/09/2019 15:29:42 - 1335 Okunma

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNUP, KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN 12-13 EYLÜL 2019 TARİH ARALIĞINDA KAYIT YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. KAYIT YAPMAYAN ÖĞRENCİLER KAYIT HAKKINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILACAKLARDIR.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Asil olarak yerleşen adaylar kesin kayıt için gerekli olan belgelerini eksiksiz olarak Meslek Yüksekokulumuza teslim edeceklerdir.

Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir onaylı ders planı ve ders içerikleri.

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- 6 adet fotoğraf

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)

- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus cüzdan fotokopisi.

- Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

Yatay geçiş başvuru sonuçları

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.