16/07/2024 17:32:36 - 23/07/2024 17:32:36 - 860 Okunma

*2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonu itibarıyla Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için sorumlu olduğu tüm derslerinin GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla,

-26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14:00'da yapılacak olan Tek Ders Sınavına katılabilirler.

*Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz; tek ders başvuru dilekçelerini en geç 23 Temmuz 2024 Salı günü mesai bitimine kadar, eksiksiz (ders kodu, ders adı vb.) ve imzalı şekilde Öğrenci İşleri birimimize elden teslim edebilir veya taratarak e-posta (shmyo@klu.edu.tr) ile gönderebilir. İmzasız ve eksik olarak dosya biçiminde gönderilen dilekçeler işleme alınamamaktadır.

*Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını öğrenimi süresince yalnızca bir kez kullanabilir.

*Tek ders sınavı notunun değerlendirmeye alınabilmesi için en az CC olması gerekir.

*Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

*Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

-Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimiz, başvurular bittikten sonra internet sayfamızdan ilan edilecektir.

shmyo tek ders