"sağlıklı Hayat Ve Hareketli Yaşam" Konulu Seminer Gerçekleştirildi

15/03/2024 10:04:03 - 15/03/2024 10:04:03 - 82 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü tarafından 6 Mart 2024 tarihlerinde “İl Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Kurulu” Üniversitemiz faaliyetleri kapsamında seminer düzenlenmiştir. Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Sağlıklı Hayat ve Hareketli Yaşam” konulu seminerde konuşmacı olarak Fzt. Ayşe Nilgün PEHLİVAN (Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi) katılmış, hem önemli bilgileri paylaşmış hem de uygulama örnekleri göstermiştir.  Seminer  Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK’ın konuğumuza teşekkür belgesini sunmasıyla son bulmuştur.  Konuğumuza katılımı ve verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Sağlıklı Hayat Hareketli Yaşam

e1