Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları

16/02/2024 16:28:05 - 16/02/2024 16:28:05 - 884 Okunma

Ders kayıt klavuzu için tıklayınız.

Ders kayıt/kayıt yenileme işlemleri 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (internet) üzerinden yapılacaktır. Yeni kayıt olan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere; 1. sınıf, 2. sınıf ve artılı öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Dersler seçildikten sonra kesinleştir (Kontrol et-Kesinleştir) işleminin mutlaka yapılması gerekmektedir. Kontrol ve onay işlemi sınıf danışmanlarınız tarafından yapılacaktır. Öğrenci bilgi sistemine öğrenci e-posta ve şifresiyle veya e-devlet aracılığıyla giriş yapabilirsiniz.

*Sınıf Danışman hocalarınızın bilgisine öğrenci bilgi sistemi üzerinden ulaşabilirisiniz.

*Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden ödemeleri gerekmektedir. (Normal öğretim öğrencisi olup, okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.) 15.07.2023 tarihli ve 32249 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Cumhurbaşkanı Kararı”nın 6 ncı maddesi: “Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken tekrar girdiği sınav sonucuna göre başka bir yükseköğretim kurumuna yerleşen öğrenciler, kayıt yaptıracakları yükseköğretim kurumuna ait katkı payı / öğrenim ücretine tabi olur.” hükmü gereği başka bir üniversiteye kayıtlı iken (açıköğretim programları dahil) tekrar girdiği sınav sonucuna göre Üniversitemize kayıt yaptıran ve halen okumakta olan öğrenciler ilgili katkı payı / öğrenim ücretini ödemek zorundadır.

*Katkı payı ve öğrenim ücretinizi Öğrenci Bilgi Sisteminden kontrol edebilirsiniz. (Genel İşlemler > Harç Bilgileri)

Not: İkinci öğretim öğrencisi olup; %10'luk Başarı Grubuna girme ihtimali olan öğrencilerimiz, katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerini, 20 Şubat 2024 tarihinde '%10'luk Başarı Grubuna Giren Öğrencilerin İlanından' sonra yapabilirler.

shmyo ders kayıtları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.