2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Tek Ders Sınav Başvuruları

14/02/2024 15:10:23 - 28/02/2024 17:24:24 - 533 Okunma

*Mezuniyeti için devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için sorumlu olduğu tüm derslerinin GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, öğrenimi süresince tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir.Tek ders sınavı notunun değerlendirmeye alınabilmesi için en az CC olması gereklidir.Tek ders sınavına, mazeret sınavı yapılmaz.

*Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz; başvuru dilekçelerini en geç 21 Şubat 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar şahsen Öğrenci İşleri birimine teslim edebilir veya imzalı şekilde taratarak E-posta adresimize (shmyo@klu.edu.tr) iletebilir. İmzasız olarak dosya biçiminde gönderilen dilekçeler işleme alınamamaktadır.

*Tek Ders Sınavı 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 14:00'de yapılacaktır.

Sınav başvru dilekçesi için tıklayınız.

shmyo tek ders