Kırklareli Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Ziyaret

07/07/2023 10:23:11 - 07/07/2023 10:23:11 - 214 Okunma

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı programından Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK ve Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI 05.07.2023 tarihinde Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL’ ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, taraflar arasında yaşlı bakımı konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Ziyaret sırasında İl Müdürü Faruk Uysal'a üniversitenin yaşlı bakımı çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi ile yapılan bu ziyaretin, iki kurum arasında iş birliğini güçlendirmeyi ve yaşlılara yönelik hizmetleri iyileştirmeyi amaçladığını vurguladı. İl Müdürü Faruk Uysal, Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK ve Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI’ ya ziyaretleri için teşekkür etti.

KLU

ziyaret