12. Klu Kariyer Günleri: Yaşlı Bakımında Kariyer Fırsatları

24/05/2023 13:31:08 - 24/05/2023 13:31:08 - 296 Okunma

12. KLÜ Kariyer Günleri SHMYO Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı "Yaşlı Bakımında Kariyer Fırsatları"

12. KLÜ Kariyer Günleri kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Programı tarafından 18 Mayıs Perşembe günü saat 10.00 - 11.45 arasında "Yaşlı Bakımında Kariyer Fırsatları" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi Yaşlı Bakım Teknikeri Hamza DEMİRBİLEK, Yaşlı Bakım Teknikerleri Derneği Başkanı Ümit ÇONA, Özel Fransız Lape Hastanesi Sağlık Destek Teknikeri Aysel YENİ'nin konuk olarak katıldığı çevrimiçi etkinlik Dr. Öğr. Üyesi Deniz Ezgi BİTEK, Öğr. Gör. Dr. Mustafa HELVACI moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Hamza DEMİRBİLEK tarafından öğrencilerimize; Yaşlı Bakım Teknikerlerinin Sağlık Bakanlığı hastanelerinde çalışma koşulları, mezuniyet sonrası lisans tamamlama ve yüksek lisans süreçleri hakkında tecrübe aktarımı gerçekleştirildi. Ümit ÇONA tarafından; dernekleşme süreci, derneğin faaliyetleri, ülkemizde mesleğin ortaya çıkışından bugüne kadar ki gelişimi, meslek tanımı ve kadrolaşma için yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Aysel YENİ, mezuniyet sonrası özel kurumlarda iş bulma süreçleri ve çalışma koşulları hakkında tecrübe paylaşımında bulundu.

Değerli konuşmacılarımıza ve öğrencilerimize katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

klu kariyer gunleri etkinlik

yaslı bakımı kariyer