12. Klu Kariyer Günleri: Çocuk Gelişimi Programı Etkinlikleri

24/05/2023 13:05:06 - 24/05/2023 13:05:06 - 263 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü tarafından 15-16 Mayıs 2023 tarihlerinde 12. KLU Kariyer Günleri Kapsamında Microsoft Teams üzerinden konferanslar düzenlendi. Konferanslarda Sayın Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN hazır bulundular.  Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Çocuklarda Kaygı Bozuklukları ve Belirtileri” konferansına konuşmacı olarak Cansel TELLİ (Psikolog-Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi), Öğr. Gör. Beyza AKÇAY MALÇOK’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Çocuk Gelişimi Meslek Elemanları için Kurum İhtiyaçları Bazında Kariyer Planlama Önerileri” konferansına konuşmacı olarak İrem TOKER TEZGEL (Kurum Müdürü - Mektebim Kırklareli Anaokulu) ve Öğr. Gör. Mustafa GÜNAYDI’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Mezun Kardeşlerin Kariyer Yolculuğu” konferansına konuşmacı olarak mezunlarımız Gizem USTA (Öğretmen - Milli Eğitim Bakanlığı) ve Ebru USTA (Okul Müdürü- Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Okul) katıldılar. Konferanslar Çocuk Gelişimi programı öğrencilerinin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Değerli konuşmacılarımız konferanslarında çocuklarda kaygı bozukluğu, kariyer planlama ve ön lisans sonrası eğitime devam etme konularında Çocuk Gelişimi öğrencileri ile engin bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Konferanslar, SHMYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, moderatörlerimiz Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK, Öğr. Gör. Mustafa GÜNAYDI ve Öğr. Gör. Beyza AKÇAY MALÇOK’un konuklarımıza katılımları ve verdikleri değerli bilgiler için teşekkürlerini bildirmeleri ile sona erdi.

klu kariyer gunleri etkinlik

cocuk gelisimi kariyer