Staj Dosyalarının Teslimi Hk.

31/08/2022 10:44:36 - 31/08/2022 10:44:36 - 813 Okunma

01.09.2022 tarihinden itibaren staj dosyası teslim edecek öğrencilerimiz dikkatine;

1- Stajını tamamlayan öğrenciler staj dosyalarını kendi DANIŞMAN HOCASINA teslim etmesi gerekmektedir. (Danışman Hocaların odaları 2., 3. ve 4. kattadır.)

2- Staj Dosyalarını Kargo / Posta yoluyla gönderecek olan öğrenciler ise gönderide Alıcı olarak kendi DANIŞMAN HOCASININ  İSİM ve SOY İSMİNİ belirterek, Meslek Yüksekokulumuzun adresine göndermelidir.

Bu doğrultuda Müdürlük binası 4’üncü katta yer alan raflık (dosya kutusu) kaldırılacak olup, herhangi bir staj dosyası Müdürlük ve idari birimler tarafından teslim alınmayacaktır.

* Bu duyuruyu staj dosyasını gönderdikten sonra gören öğrencilerimizin staj dosyaları ise Müdürlük veya idari birimler tarafından teslim alınacak ve danışman hocasına yönlendirilecektir.

duyuru