Vize Mazeret Başvurulari Ve Vize Mazeret Sinav Takvimi Hakkinda Duyuru

18/11/2021 17:16:01 - 18/11/2021 17:16:01 - 869 Okunma

VİZE MAZERET BAŞVURULARI VE VİZE MAZERET SINAV TAKVİMİ HAKKINDA DUYURU

(2. EK YERLEŞTİRMEYLE OKULUMUZA KAYDOLAN ÖĞRENCİLERİMİZ DAHİL)

• (Normal ve 1. Ek yerleştirmeyle kaydolan öğrencilerimiz için) 2021- 2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında haklı ve geçerli mazeretleri sebebiyle Ara Sınavlara (Vize) giremeyen öğrencilerimizin, 21.11.2021 saat 17:00’a kadar başvurularını birimimiz öğrenci işlerine yapmaları gerekmektedir. Başvurusu bulunmayan öğrencilerimiz Ara Sınav Mazeret hakkından yararlanamaz.
  • 2. Ek yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza kaydolan öğrencilerimiz, herhangi bir başvuruda bulunmaksızın ilan edilen tarihlerde yapılacak olan vize mazeret sınavlarına katılabilirler.

Sınav Mazeret Dilekçesi için tıklayınız.

Ortak Zorunlu Dersler için vize mazeret sınavları;

Atatürk İlke ve İnk. Tar. I : 03 Aralık Cuma günü saat 14:00
Türk Dili I:  3 Aralık Cuma günü saat 16:00
Temel Bilgi Tekn. : 3 Aralık Cuma günü saat 18:00 de UZAKTAN erişim ile yapılcaktır.

Akademik Türkçe dersi mazeret sınavı 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 13.30'da çevrim içi olarak yapılacaktır.

• Diğer dersler için Vize mazeret sınavı takvimi ilerleyen günlerde açıklanacaktır.
  • NOT!!!: Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, İngilizce-I ve Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersleri hariç tüm derslerin vize mazeret sınavları YÜZ YÜZE yapılacaktır.
duyuru