2021 Yks İkinci Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

25/10/2021 09:37:49 - 25/10/2021 09:37:49 - 891 Okunma

Covid-19 Pandemisi nedeniyle, sosyal teması en aza indirmek için Elektronik Kayıt (E-Kayıt) hakkı bulunan adayların, kayıtlarını E-Devlet üzerinden yapmaları önem arz etmektedir.

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İkinci Ek Yerleştirme ile Üniversitemiz programlarına yerleşen adayların Elektronik Kayıt (E-Kayıt) işlemleri 26-31 Ekim 2021 tarihlerinde https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan adaylar için Şahsi Başvuru ile kayıt işlemleri 26 Ekim – 1 Kasım 2021 tarihleri arasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

• E-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt (E-Kayıt) İşlemleri Kılavuzu için tıklayınız.
  • E-Devlet Elektronik Kayıt İşlemleri için tıklayınız.
  • Elektronik Kayıt (E-Kayıt) Yapamayan Adayların Şahsi Başvuru ile Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.
  • Yetenek Kapısı Kariyer Platformu Tanıtım ve Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

NOT: Kayıt yaptıran öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden online olarak ders kayıtlarını yapmalıdırlar.

Ek Yerleştirme