E-Devlet Üzerinden 2021 Yks Ile Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

08/09/2021 11:01:20 - 09/09/2021 11:01:20 - 1364 Okunma

Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin kayıt için gerekli belgeleri 20 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri bürosuna teslim edilecektir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1) E-Kayıt işleminin tamamlandığını gösterir barkodlu çıktı.

2) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi ve fotokopisi (Belgelerin aslı görüldükten sonra fotokopileri öğrenci özlük dosyasına konulmak üzere onaylanıp teslim alınacaktır.)

3) Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.

4) 2021-YKS Yerleştirme Sonuç Belgesi çıktısı.

5) Katkı payı / öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin makbuz.

Not: Katkı payı ve öğrenim ücretleri:

1) İkinci öğretim öğrencilerimiz için 459,50 TL'dir.

2) Aynı anda farklı bir lisans bölümünde kaydı bulunan birinci öğretim öğrencilerimiz için 113,50 TL'dir.

3) Farklı bir programda kaydı bulunmayan birinci öğretim öğrencilerimizin harç borcu bulunmamaktadır.

E-DEVLET üzerinden 2021 YKS ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin dikkatine