Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Yaz Stajlari

29/06/2021 14:12:27 - 29/06/2021 14:12:27 - 1755 Okunma

Zorunlu yaz stajı başvuruları kabul edilen öğrencilerin staj bilgileri Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) işlenmiştir. Kabul durumu "başvuru onaylandı" olan öğrencilerin staj başvuruları kabul edilmiştir.

Ayrıca bir liste yayınlanmayacaktır!

Mezun durumda olan 2. Sınıf öğrencilerimizden eksik günü kalanların staj başvuruları da 40 gün olarak sisteme işlenmiştir. Öğrencilerimizin kalan eksik günleri için ıslak imzalı dilekçeyle Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz eksik kalan staj günlerini ödev vb. yöntemlerle nasıl tamamlamaları gerektiğini danışman hocalarından öğrenebilirler.

Staj yeri bulamayan ve/veya sağlık sorunları nedeniyle staj yapamayacak durumda olan 2. Sınıf mezun durumdaki öğrencilerimiz bu durumu belirtir belgelerini ve gerekçeli dilekçelerini ıslak imzalı bir şekilde imzaladıktan sonra 9 Temmuz 2021 tarihine kadar elden, kargo veya  mail yoluyla Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir. Sonuçlar bu tarihten sonra web sayfamızda ilan edilecektir.

Staj başvuru evraklarını göndermesine rağmen OBS'de ismi olmayan öğrenciler staj evraklarını tekrar mail atabilirler. Bu durumda olan öğrenciler de OBS sistemine eklenecektir. Staj başvuru evrakı olan hiçbir öğrenci mağdur edilmeyecektir. 

Yaz Stajları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.