Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı Tarafından 10. Kariyer Günleri Kapsamında “Yaşlı Bakım Teknikerliğinde Mesleğin Geleceği Ve Fırsatlar” Adlı Panel Düzenlendi

30/03/2021 12:23:03 - 30/03/2021 12:23:03 - 723 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı tarafından 10. Kariyer Günleri kapsamında “Yaşlı Bakım Teknikerliğinde Mesleğin Geleceği ve Fırsatlar” adlı panel düzenlendi.

16 Mart 2021 Salı günü düzenlenen panelin moderatörlüğünü Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr. Gör. Neşe ULUKOCA ve Öğr. Gör. Mustafa HELVACI yaptı. Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanı Yaşlı Bakımı Teknikeri Ümit ÇONA ve Özel Kırklareli Engelli Bakım Merkezi çalışanı Yaşlı Bakımı Teknikeri Fatih Can ERTAŞ ise panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Yaşlı Bakımı Teknikeri Ümit ÇONA tarfından; kamuda yaşlı bakım teknikeri istihdamı, mesleğin geçmişi, güncel durumu, sivil toplum örgütü oluşturma çabaları, yurtdışı fırsatları ve gelecekteki fırsatlar konularında katılımcılar bilgilendirildi. Yaşlı Bakımı Teknikeri Fatih Can ERTAŞ tarfından ise özel sektörde iş bulma olanıkları ve çalışma şartları konularında paylaşımda bulunuldu. Verimli geçen panel soru cevap kısmıyla sonlandırıldı.

 

 

 

 

Yaşlılar Haftası

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.