Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Sağlik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tarafindan “Yeni Normali Kariyerimizde Firsata Çevirmek” Adli Panel Düzenlendi

18/03/2021 11:48:24 - 22/03/2021 11:48:24 - 612 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 10. Kariyer Günleri kapsamında “Yeni Normali Kariyerimizde Fırsata Çevirmek” adlı panel düzenlendi.

16 Mart 2021 Salı günü düzenlenen panelin moderatörlüğünü Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Ayfer MUTLU yaptı. Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Taşkın KILIÇ, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuncer CAN ile Kırklareli İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Sedat BİÇER ise panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Taşkın KILIÇ, panelde “Pandemide Özgeçmişimizi Güçlendirmek İçin Online Sertifika Programlarından Nasıl Faydalanırız?” başlıklı bir konuşma yaptı. KILIÇ konuşmasında pandeminin insan hayatına etkilerini araştırma sonuçlarına dayandırarak açıkladı.

Panelde “Pandemide Özgeçmişimizi Güçlendirmek İçin Online Sertifika Programlarından Nasıl Faydalanırız?” konulu sunumunu gerçekleştiren İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuncer CAN,  pandemi ile artan okul dışı zamanlarda sürekli eğitim merkezleri aracılığıyla alınabilecek sertifikalar hakkında bilgiler verdi. CAN, alınacak olan sertifikaların öğrencilerin özgeçmişlerini güçlendirme ve ek iş imkanlarının sağlanması hususunda sağlayacağı faydalara dikkat çekti. 

Panelin son konuşmasını yapan Kırklareli İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Sedat BİÇER, öğrencilerin kariyer planlamasında, özgeçmiş hazırlamada ve iş aramada dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı. Bu hususta İŞKUR’un öğrencilere verdiği destek ve danışmanlıklara değinen BİÇER, İŞKUR bünyesinde yer alan hizmetlere de konuşmasında yer verdi.

Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
2.
1.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.