2020-2021 Güz Dönemi Alms Sisteminin (Uzaktan Eğitim Sistemi) Aktif Edilmesi Hakkında

30/09/2020 10:32:02 - 01/10/2020 10:32:02 - 9478 Okunma

UZEM Duyurusu için tıklayın

• 2020-2021 Güz Dönemi yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin hesapları Ders Kayıt Döneminden sonra oluşturulacaktır. Bu nedenle sisteme Ders kayıtlarından sonra giriş yapabileceklerdir.
  • ALMS ye girebilmek için kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) ile aynıdır. Giriş yapamadığınızda lütfen OBS şifre bilgilerinizi kontrol ediniz.

Eğer girişte sorun yaşarsanız:

• Öncelikle OBS şifrenizi deneyiniz. OBS şifrenizin güncel olmasına dikkat ediniz
  • e-Devlet üzerinden OBS ye girenler, OBS şifrelerini edinmeleri gerekmektedir.
  • e-Devlet şifresi ile OBS şifreleri farklıdır. Bu nedenle OBS şifrelerinin öğrenilmesi gerekmektedir.
  • OBS şifreleri https://obs.klu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden değiştirilebilir
ALMS