Tek Ders Sınavı Duyurusu

25/01/2018 14:39:47 - 25/01/2018 14:39:47 - 18586 Okunma

2017-2018 eğitim öğretim yılı Güz dönemi tek ders sınavına girecek öğrenciler aşağıdaki kriterlere dikkat etmesi gerekmektedir.

• Tek ders sınavı 08 şubat 2018 tarihinde yapılacak olup başvuru dilekçeleri öğrencinin kendisi veya noter onaylı vekili tarafından 02-06 şubat 2018 tarihleri arasında öğrenci işlerine teslim edilecektir.
  • Dilekçeyi okulumuz internet sitesinden (öğrenci işleri → dilekçe örnekleri → tek ders sınavı başvuru dilekçesi) temin edebilirsiniz.
  • Tek ders sınavına öğrenci yılda bir kez girebilir. Yani güz döneminde bulunan bir dersin tek ders sınavında başarısız olmanız durumunda bir sonraki yıl güz döneminde girebilirsiniz.
  • Ders kaydınızın olmadığı bir dönem için tek ders sınavına giremezsiniz.(2017-2018 güz döneminde ders kaydınız olması gerekmektedir.)
  • Devamsızlıktan kaldığınız dersin tek ders sınavına giremezsiniz.
  • Sınavda başarılı olabilmeniz için en az 65/CC almanız gerekmektedir.
  • Mezuniyeti için gano’sunun en az 2,00 olması şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun etkisiyle gano’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, yarıyıl/yıl sonunda tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir.

Tek ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.

tek ders