Bilgeliğe Yolculuk...
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

“Çocuk Gelişimi Programı Mezunları İçin Kariyer Fırsatları” Anlatıldı

10/04/2017 11:50:57 - 10/04/2017 11:50:57 - 8438 Okunma

 Meslek Yüksekokulumuzun organizasyonunda 28.03.2017 Salı günü Çocuk Gelişimi programı öğrencilerine yönelik düzenlenen ve alanında uzman konuşmacıların bilgi ve tecrübelerini paylaştığı kariyer semineri, Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti.  

Çocuk Gelişimi

Facebook Twitter Google Plus
“Çocuk Gelişimi Programı Mezunları İçin Kariyer Fırsatları” Anlatıldı

Seminer programında; Edirne Beykent Koleji Okul Öncesi Öğretmeni Şebnem AYDIN, “Okul Öncesi Eğitiminde Farklı Bakış Açıları ve Uygulama Örnekleri”; Kırklareli Beyaz Balon Anaokulu Müdürü Neşe BUZOL “Çocukların Sosyal ve Duygusal Gelişiminin Desteklenmesinde Çocuk Gelişimi” ve Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Tuncay SOYDAN ise, “Özel Eğitim Gereksinimli Çocukların ‘Yaşama, Geliştirme, Koruma ve Katılım’ Haklarının Kazanılması Sürecinde Çocuk Gelişimi Mezunlarından Beklentiler” konulu sunumlar yaptılar.

Öğrencilerin merak ettikleri konularda soru sorma fırsatı da buldukları seminer etkinliği, Meslek Yüksekokulumuz Müdür V. Yrd. Doç. Dr. Buket AŞKIN’ın etkinliğe sunmuş oldukları katkılardan ötürü konuşmacılara teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etmesiyle tamamlandı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.