Halk Sağliği Sohbetleri (Çevrimiçi Konferanslar)

06/07/2020 16:11:32 - 06/07/2020 16:11:32 - 10171 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde "Halk Sağlığı Sohbetleri" adı altında çevrim içi konferanslar düzenlenmiştir.

01.07.2020 çarşamba günü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk YORULMAZ'ın konuşmacı olarak katıldığı "Halk Sağlığı ve COVID-19 Özelinde Bulaşıcı Hastalıklar Epidemiyolojisi" konu başlıklı konferansta; halk sağlığının önemi vurgulanmış ve yeni korona virüs hastalığı (COVID-19) özelinde bulaşıcı hastalıklar konuları katılımcılardan gelen sorular açıklanarak anlatılmıştır.
02.07.2020 perşembe günü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muzaffer ESKİOCAK'ın konuşmacı olarak katıldığı "Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) Pandemisinde Türkiye’de Durum Değerlendirmesi" konu başlıklı konferansta; değerli hocamızın hazırladığı sunumu katılımcılara anlattıktan sonra gelen soruları cevaplamasıyla gerçekleştirilmiştir.
Moderatörlüğünü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programında görevli Öğretim Görevlisi Mustafa HELVACI'nın yaptığı, "Halk Sağlığı Sohbetleri" çevrim içi konferansları, katılımcıları tarafından ilgiyle takip edilmiş olup içinde bulunduğumuz salgın döneminde bilimsel bilgi ihtiyacını karşılamaya yardımcı olduğundan olumlu geri bildirimler almıştır.
Halk Sağlığı Sohbetleri konferansları sosyal medya ortamına yüklenmiş olup aşağıdaki linklerden izlenebilecektir.

klu

çevrimiçikonferanslar