Mart Ayında Stajı Yarıda Kalan Öğrenciler Hk.

15/05/2020 21:19:24 - 15/05/2020 21:19:24 - 11400 Okunma

Mart ayı ara staj döneminde zorunlu yaz stajını yapmakta iken Covid-19 pandemisi sebebiyle stajı yarıda kalan öğrencilerimizin eksik günlerini dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla simülasyon eğitimi, proje, vaka analizi, ödev vb. faaliyetlerle tamamlayabilmeleri uygun görülmüştür.

-Staj eğitimlerinin dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla simülasyon eğitimi, proje, vaka analizi, ödev vb. faaliyetlerden hangisi ile gerçekleştireceği öğrencinin sınıf danışmanı aynı zamanda staj program koordinatörü olan öğretim elemanı tarafından belirlenecektir. Obs, uzaktan eğitim portalı(ALMS) ve mail üzerinden sınıf danışmanınızla (staj program koordinatörü) iletişime geçerek staj dersinizin dijital ortam üzerinden ne tür bir faaliyetle ve nasıl gerçekleştireceğinizin bilgisini alabilirsiniz.

KLU