Öğrenci Memnuniyet Anketi

17/12/2019 14:31:08 - 17/12/2019 14:31:08 - 15549 Okunma

Üniversitemiz kurumsal kalite politikası kapsamında, iç paydaş olarak öğrencilerimizin eğitim- öğretim ve diğer alanlarda sunulan hizmetlere ilişkin beklenti ve memnuniyetinin yıllık olarak belirlenerek gerekli önlem ve iyileştirme çalışmalarının yürütülmesi temel hedef olarak belirlenmiştir. Bu amaçla 20 Aralık 2019 tarihine kadar öğrencilerimizin memnuiyet düzeyini ölçme amaçlı Öğrenci Memnuniyet Anketi aşağıdaki linkte yayımlanmıştır. Ankete katılım gönüllülük esasına dayanmakta olup eğitim- öğretim ve diğer alanlarda sunulan hizmetlere ilişkin beklenti ve memnuniyeti ölçmek açısından önem arz etmektedir. Ankete tüm öğrencilerimiz katılabilmektedir.

"Öğrenci Memnuniyeti Anketi" "Öğrenci Bilgi Sistemi" öğrenci giriş sayfasında verilen : http://anketg.klu.edu.tr/kalite/ogrenci_memnuniyet/ link üzerinden sağlanmaktadır.

2019 öğrenci memnuniyet anketi