Sağlik Kurumlari İşletmeciliği Öğrencilerine Uyum Eğitimi Verildi

25/09/2019 12:59:37 - 25/09/2019 12:59:37 - 16006 Okunma

Sağlık kurumları işletmeciliğinde saha çalışması 1 dersi kapsamında Kırklareli devlet hastanesi ve Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’de uygulamaya çıkacak sağlık kurumları işletmeciliği 2. Sınıf öğrencilerine öğretim elemanları Öğr. Gör. Refika DAŞTAN HALAT ve Öğr. Gör. Vefat AÇAR’ ın rehberliğinde  18 Eylül Çarşamba günü saat 13:00 de Kırklareli Devlet Hastanesi Eğitim salonunda Oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir. Eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin UĞUR ve Kırklareli Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Esra YAKŞİ Tarafından gerçekleşmiştir. Eğitim sonrasında Öğr.Gör. Refika DAŞTAN HALAT ve Öğr.Gör. Vedat AÇAR tarafından okulumuz adına teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Eğitimin ardından Eğitim Hemşiresi Esra YAKŞİ rehberliğinde Kırklareli Devlet Hastanesi idari birimleri ziyaret edilmiştir. Ayrıca yerel basın da "Stajer Öğrencilere Uyum Eğitimi" adı altında yer almıştır.

SKİ Uyum Eğitimi

SKİ 2