Kurumsal Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

20/09/2019 15:38:10 - 20/09/2019 15:38:10 - 33171 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz programlarına 2019-2020 eğitim-öğretim yılında kayıt olan yeni öğrencilerimize yönelik olarak, üniversitemizin tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, sosyal aktiviteler ve etkinliklere katılım konularında oryantasyon programı düzenlendi.

Oryantasyon programı Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Erasmus Koordinatörlüğü, Farabi Koordinatörlüğü ve Mevlana Koordinatörlüğü personellerinin ve Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri personeli Bilgisayar İşletmeni Doğan SARIYÜCE' nin katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize sahip oldukları haklar, sınavlar ve ders geçme sistemi, kültür ve spor etkinliklerine katılım, kulüp faaliyetleri, uzaktan eğitim sistemi, kütüphane hizmetleri, Erasmus-Farabi-Mevlana değişim programları ile Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

2019 Oryantasyon

2019 ORYANTASYON