Sağlik Kurumlari İşletmeciliği Saha Çalişmasi Ii Dersi Kapsaminda Teknik Gezi Düzenlendi

25/04/2019 16:43:04 - 25/04/2019 16:43:04 - 26759 Okunma

Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencileriyle Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde Saha Çalışması II dersi sorumlusu Öğr. Gör. Vedat AÇAR gözetiminde  24 Nisan 2019 tarihinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesine teknik gezi düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü Nevzat ÜSTÜN tarafından hastane yönetimi hakkında bilgilendirme yapıldı ve öğrencilerimize hastane gezdirildi.

Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi sorumlusu Selim Hakan AKINCI müze hakkında sunum yaptı ve müze gezildi.

Öğrencilerimize sağlık hizmetlerinin gelişimi hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra Öğr. Gör. Vedat AÇAR ve öğrencilerimiz memnuniyetlerini dile getirerek Nevzat ÜSTÜN ve Selim Hakan AKINCI' ya teşekkürlerini ilettiler.

Teknik Gezi

Teknik Gezi