Sağlik Kurumlari İşletmeciliği Saha Çalişmasi Ii Dersi Kapsaminda Bilgilendirme Eğitimleri Yapildi

28/02/2019 12:30:41 - 28/02/2019 12:30:41 - 31089 Okunma

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencileri Sağlık Kurumları Saha Çalışması II dersi kapsamında Danışman Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Vedat AÇAR eşliğinde bilgilendirme eğitimlerine katıldı.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı' nda 27 Şubat 2019 Çarşamba saat 13.00' da gerçekleştirilen "Literatür Tarama ve Araştırma Teknikleri" hakkında başkanlık personeli tarafından yapılan bilgilendirmede dosyalama ve arşivleme, kütüphaneciliğin, tarihi, milli değerlerin saklanması ve korunmasının önemine değinildi.

Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu' nda 27 Şubat 2019 Çarşamba saat 15.00' da gerçekleştirilen "Genel Sağlık Sigortası ve Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu İşleyişi" hakkında Kurum İl Müdürü Av. Tahsin HALCI tarafından bilgilendirme yapıldı.

bilgilendire eğitimleri

SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ SAHA ÇALIŞMASI II DERSİ KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME EĞİTİMLERİNE KATILDI