“Kirklareli İl Sağlik Müdürlüğü Başkanliklarinin/birimlerinin Tanitimi, Yapisi Ve Görevleri” Konulu Eğitim Düzenlendi

14/12/2018 16:26:58 - 17/12/2018 16:26:58 - 30739 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerine Sağlık Kurumlarında Saha Çalışması I dersi kapsamında 12 Aralık 2018 Çarşamba günü Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nde “Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Başkanlıklarının/Birimlerinin Tanıtımı, Yapısı ve Görevleri” konulu eğitim verildi.

Eğitim, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Demet AYDOĞDU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şenay MANDACI, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Murat KILIÇ, Avukat Melih ARICAN, Hemşire Hacer YERLİKAYA, Hemşire Esra YAKŞİ ve Selçuk ÖZTÜRK’ ün katılımıyla gerçekleşti.

Katılımcılar, öğrencilerin iş hayatına daha kolay adapte olmalarında ve çalışma koşulları hakkında tecrübe edinmelerinde yararlı bilgiler sundu.

Eğitimin sonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT’e; Öğr. Gör. Refika DAŞTAN HALAT ve Öğr. Gör. Vedat AÇAR ise eğitimcilere katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

EĞİTİM