1-31 Ekim Meme Kanseri Farkindalik Etkinliği Düzenlendi

25/10/2018 16:01:51 - 25/10/2018 16:01:51 - 25498 Okunma

Üniversitemizde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün işbirliğinde 24 Ekim 2018 Çarşamba günü "1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği" düzenlendi.

Sağlık Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen etkinliğe Öğr. Gör. Refika DAŞTAN HALAT ve Öğr. Gör. Vefat AÇAR danışmanlık yaptı.

Etkinlik kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi personeli Sevgi GÜLERSOY tarafından öncelikle öğrencilere bilgilendirme sunumu yapıldı. Ardından Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencileri Eski Devlet Hastanesi B Blok önünde  vatandaşlara Sağlık Bakanlığı’nın 40- 69 yaş aralığındaki kadınlara yönelik ücretsiz kanser tarama hizmeti konusunda bilgi vererek Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı broşürleri dağıttı.

meme kanseri

Meme Kanseri