İstanbul İl Sağlik Müdürlüğüne Bağli Hastanelerde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!(Güncelleme)

24/05/2018 10:09:14 - 20/06/2018 10:09:14 - 16215 Okunma

Okulumuz Öğrencilerinin İstanbul İline Bağlı Hastanelerde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerden Başvurusu Kabul Edilen Ve Edilmeyen Öğrencilere Ait İlgili Kurumdan Gelen Tüm Evraklar Ekte Sunulmuştur. Okulumuz Staj Başvuru İşlemi 31 Mayıs 2018 Te Bitmesine Rağmen Başvuru Taleplerinin Geç Açıklanmasından Ötürü Öğrencilerimizin Mağdur Olmaması İçin Sadece İlgili Listelerde Adı Geçen Ve Başvuruları Kabul Edilen Öğrenciler Staj Kabul Formlarını 07.06.2018 Perşembe Gününe Kadar Okulumuza Teslim Etmeleri Gerekmektedir. Bu Tarihten Sonra Getirilen Evraklar Kabul Edilmeyecektir. İsminizin Yer Aldığı Listelerin Üst Yazılarında Ne Yapmanız Gerektiği Ve Başvuru Evrakları Yer Almaktadır. Yazıları Dikkatlice Okuyunuz. İlgili Hastanelere En Son Başvuruyu Stajın Başlamasına 15 Gün Kala Kabul Edileceği Yazmaktadır. 18 Haziran’da Staja Başlayacak Olan Öğrencilerimizin Bu Tarihlere Dikkat Etmesi Gerekmektedir.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ilgi yazı a sayılı yazı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ilgi yazı b sayılı yazı