Okul Birinci, İkinci Ve Üçüncüsüne Plaket Ve Hediye Verildi

17/05/2018 17:22:38 - 17/05/2018 17:22:38 - 23396 Okunma

2017-2018 eğitim-öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuz programlarından mezun olacak öğrencilerimizden Okul Birincisi Tıbbi Laboratuvar Teknikleri İ.Ö. programı öğrencisi Beyza Nur AYRANCI, Okul İkincisi Çocuk Gelişimi programı öğrencisi Esra DURGUT ve Okul Üçüncüsü Çocuk Gelişimi programı öğrencisi Gizem USTA' ya plaketlerini ve hediyelerini Meslek Yüksekokulumuz Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Buket AŞKIN takdim etti. Dr. Öğr. Üyesi Buket AŞKIN öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Törene Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge ÖZCAN ve Çocuk Gelişimi programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK ve Öğr. Gör. Ali ŞAHİN katılarak öğrencileri tebrik ettiler.

plaket ve hediye takdimi

Okul Birinci, İkinci ve Üçüncüsü